Skip to content

Verzenden en retourneren

Product retouren?

Hoewel we super ons best doen om alleen maar mooie spullen naar je toe te sturen, kan het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je heeft het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan AbFabArt geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via contact@abfabart.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Producten die voor u  op maat worden gemaakt volgens de door u ingevoerde opdracht,zijn hierop uitgezonderd en is het herroepingsrecht dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Alle foto’s van de getoonde producten zijn zo gelijkend mogelijk qua kleur t.o.v. het geleverde product, maar kunnen afwijken van de werkelijke kleuren van het geleverde product. Omdat AbFabArt voornamelijk met natuurlijke materialen werkt, kunnen de geleverde producten op langere termijn verkleuren. AbFabArt is niet verantwoordelijk en aansprakelijk voor gebreken van producten in verband met de hierboven genoemde situaties.

Door de tijd kan (algehele) verkleuring ontstaan van de producten als wol,vilt en leer, omdat het natuurproducten zijn en worden blootgesteld aan licht- en gebruiksinvloeden. Vilt kan door intensief gebruik nog meer gaan vervilten, pill/pluis vorming krijgen, en een ander uiterlijk krijgen dan dat het in eerste instantie heeft gehad, dit proces is hoort bij dit natuurlijke materiaal.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met contact@abfabart.com.Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.”

 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

  Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15.00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€2,95 voor bestellingen die door de brievenbus passen.
€ 5,95 voor bestellingen pakketpost tot 20 kg en max.afmeting (100x70x50cm)
Gratis voor bestellingen vanaf € 150,- (uitgezonderd meubels,verzendkosten afhankelijk van de grootte).

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

 AbFabArt B.V.
Tel: +316403403 
Mail:contact@abfabart.com
De handelsnaam van ons bedrijf is:AbFabArt
Onze domeinnaam is www.abfabart.com
Ons vestigingsadres:
Cederdreef 48
3137PB Vlaardingen 
KVK: 65649486
BTW: NL001573296B81

 Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan jou te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar contact@abfabart.com.Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om jouw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.