Skip to content

Over mij

Hoi, ik ben Jelka Redert

Ik ben een enorme creatieveling en heb van mijn passie en hobby dan ook mijn beroep gemaakt. Ik ben dol op het verzinnen, ontwerpen, creëren en het maken van nieuwe producten die iets unieks met zich meebrengen. Zelf vind ik het belangrijk dat je dat je ‘dat doet waar je blij en gelukkig van wordt. Dit heb ik altijd aan  mijn kinderen meegegeven: doe wat je leuk vindt, wat je energie geeft en doe dingen waar je blij van wordt.  In 2016 heb ik eens goed naar mezelf geluisterd en ben mijn passie gaan volgen. Mijn liefde voor ambacht uitvoeren en overbrengen met het vervaardigen van leuke, mooie, unieke en duurzame producten van hoge kwaliteit. Daarbij maak ik veelal gebruik van wol, vilt, leer en andere natuurproducten. 

De creativiteit is mij met de paplepel ingegoten met een moeder die erg creatief was en deze vaardigheden stimuleerde bij ons kinderen en later zich toelegde op schilderen van mandala’s.

Als kind creëerde ik al poppenhuizen van luciferdoosjes en maakte ik van oude lakens pyjama’s op de naaimachine. Alles kan mij inspireren om iets te creëren, van de natuur tot een stoeptegel. Om mij verder te verdiepen op het gebied van vilten volg ik hiervoor verschillende cursussen en een 3-jarige opleiding vilttechnieken. Ook neem ik deel aan diverse trainingen op het gebied van kunstontwikkeling en doe ik een studie Cultuurwetenschappen. Een passie wil je natuurlijk delen. Zodat je je ideeën, liefde voor ambacht en oog voor duurzaamheid kan overbrengen naar anderen. Dat is dan ook wat ik graag wil. Dat jij kan genieten van een mooi, uniek en duurzaam product. Of het plezier beleven van het zelf maken. Want wat is leuker dan vanuit inspiratie elkaar inspireren?

Missie

“Dat jij als gelukkige klant bij mij de deur uitloopt met een product waar jij lang van kunt genieten is voor mij het allerbelangrijkste.”