Skip to content

Meubelstoffeerderij Vlaardingen

Meubelstoffeerderij in Vlaardingen

Mijn creatieve atelier fungeert onder andere als meubelstoffeerderij in Vlaardingen. Dat wil zeggen dat ik allerlei stoffen meubels voor je kan restylen en opnieuw stofferen, waardoor ze weer als nieuw zijn. Als je een oud poefje, een mooie fauteuil of een ander meubel hebt staan dat je graag opnieuw wilt laten bekleden, dan kun je het bij mij langsbrengen. Ik kan het meubel in mijn meubelstoffeerderij in Vlaardingen zowel stofferen als de overige elementen opknappen en/of schoonmaken. Zo kan het meubel er weer jaren tegenaan. Dit is het meest interessant voor meubels waar je erg aan gehecht bent. Je wilt ze niet wegdoen, want ze zitten nog erg lekker en zijn misschien wel van emotionele waarde. Zo’n oude stoel opknappen is dan een goed alternatief, en bovendien is dit voordeliger dan het aanschaffen van een nieuwe stoel.

Meubelstoffeerderij Vlaardingen

Meubelstoffeerderij in Vlaardingen voor slim hergebruik

Ik ben altijd een voorstander geweest van het hergebruiken en/of recyclen van gebruiksvoorwerpen, en dus ook meubels. In mijn meubelstoffeerderij in Vlaardingen heb ik al vele meubels een tweede (of zelfs derde) leven mogen geven. Veel mensen zijn verbaasd als ze zien hoe mooi hun favoriete stoel of bankje er weer uitziet na deze opknapbeurt. Er valt zóveel te doen om meubels op te knappen, en mijn diensten beperken zich dan ook niet enkel tot het vervangen van de bekleding. Ik zorg indien gewenst voor een complete restyling, zodat je in sommige gevallen het meubel niet eens meer herkent! Heb jij een oud poefje, een luie stoel of een ander meubel staan dat wel een opknapbeurt kan gebruiken? Contacteer me gerust, dan vertel ik je alles over de mogelijkheden in mijn meubelstoffeerderij in Vlaardingen!

Meubelstoffeerderij Vlaardingen

De overige diensten in mijn atelier

Ik ben graag creatief bezig, en beperk me liever niet tot één discipline. Daarom maak ik in mijn atelier ook allerlei prachtige, handgemaakte producten, vilt kunst bijvoorbeeld. Het proces van vilten is altijd weer mooi om te zien, en je kunt er prachtige dingen van maken. Ik heb diverse soorten vilt kunst die je kunt aanschaffen, maar kan ook een vilten in opdracht. Als je iets specifieks in gedachten hebt hoor ik het graag!

Voor de liefhebbers van Waldorf poppen heb ik ook goed nieuws. Deze poppen fascineren me al jaren, en ik maak ze dan ook graag zelf. Daarbij maak ik gebruik van diverse technieken, en probeer ik zo creatief mogelijk zijn met de styling, zoals de haren en de kleertjes die de poppen dragen. Op zoek naar een mooie Waldorf pop? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!